Doorlopend programma van 09:00 – 17:00 uur

Nationale Gazon Demodag is dé praktijkdag voor een ieder die professioneel veel met de aanleg en het onderhoud van gazons van doen heeft. Zowel voor tuinaanleggers als gemeentelijk groenvoorzieners een uitgelezen kans om de nieuwste gazonmachines aan het werk te zien, de kennis van grassen te vergroten en de belangrijkste teeltmaatregelen onder de knie te krijgen. We bieden je een doorlopend programma. Trek voor een bezoek minimaal drie uur uit. Voor consumpties en snacklunch wordt gezorgd.

Een praktijkcursus die je helemaal niets kost!

Nergens vind je op de vierkante meter zoveel praktijkkennis en -expertise als op de Nationale Gazon Demodag. Aan een bezoek houd je dan ook veel over. Uitgewisselde informatie, tips, adviezen en ervaringen zijn direct toepasbaar in je werksituatie en verrijken je vakbekwaamheid.

Tien redenen waarom je dit evenement niet missen mag:

  1. Nationale Gazon Demodag toont op 8.000 m2 demonstratieveld wat vakkundig gazononderhoud van a tot z inhoudt.
  2. Specialisten praten je tijdens de rondgang bij over de laatste ontwikkelingen en innovaties.
  3. Je ziet de allernieuwste machines in werking en een aantal kun je zelf ook uitproberen.
  4. Ontdek de verschillen tussen grasmengsels en -soorten, ervaar de esthetische waarde van een siergazon en de stevigheid van een speel- of sportgazon en weet hoe je graszoden moet leggen.
  5. Tientallen veldbloemenobjecten tonen de mogelijkheden van natuurontwikkeling en de meerwaarde voor bijen- en vlinderpopulaties.
  6. Bodemanalyse en bemesting zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Inspecteer de profielkuil en zie wat bemesting en structuurverbeteraars kunnen doen op de verschillende grondsoorten.
  7. Wees met modern watermanagement berekend op extreme weerssituaties en laat je voorlichten over aanleg en onderhoud van beregeningsystemen.
  8. Krijg persoonlijk antwoord op al je vragen inzake de graskeuze, voeding en het onderhoud van gazons.
  9. Bezoek de infomarkt met organisaties en bedrijven die hun diensten aanbieden.
  10. Je bent in de gelegenheid om ervaringen uit te wisselen met honderden vakgenoten.

Bezoek de infomarkt met organisaties en bedrijven die hun diensten aanbieden.